Radmila Rajic

Radmila Rajic, født I Bosnien, Sarajevo 1971.
– er uddannet i musikpædagogik og klassisk sang fra hhv. Nordjyske Musikkonservatorium og Det Kgl. Danske Musikkonservatoriet i København.
Masterklasser under uddannelsen og efterfølgende i i Köln, Salzburg, Wien og Berlin.

Radmila har optrådt med det fleste lands orkestre under ledelse af Harry Damgaard, Tamás Vetö, Henrik Vagn Christiansen og Maria Badstue.

Radmila har i 2012 etableret en musik-teater forening Copenhagen Chamber Performance, hvorfra hun fik produceret tre store værker. Bellá Bartóks ” Hertug Blåskæg”, Kurt Weills ”Marie Galante” og sidst en nyskreven opera af John Frandsen  stort samarbejds projekt mellem Den Fynske Opera i Odense, Den Ny Opera i Esbjerg, Esbjerg Ensemble, Athelas Sinfonietta og Teater Republique i København, nyskreven opera efter H. Ibsens klassiker ” Et Dukkehjem”
I 2014/15 fik Radmila fremragende anmeldelser i landets aviser for titelrollen som Nora i operaen ” Et Dukkehjem” .
Sammen med Ulrich Stærk, har Radmila i 2010 indspillet sange af H. Berlioz, A. Berg og A. Schönberg.

Undervisningserfaringer:
Sanglærer ved Vestegnens Musikhøjskole i Ballerup, private sangelever i klassisk og musical,
musikpædagog ved en privat inst.”Min Lille Verden”
Sprog: taler flydende dansk, serbo-kroatisk, russik, italiensk og engelsk.
Sprog forståelse: fransk og tysk.

Radmila går på sidste modul i Diplom i Kunst og kultur ved Scene Kunstskolen og Sjællands University og forventes at afslutte uddannelsen til april 2018.

Send mail